Eindelijk van die verschrikkelijke sigaret af!

Dag allemaal,

Ik ben een vrouw van in de veertig. Toen ik een puber was, was ik begonnen met roken. Gewoon stiekem achter school. Toen ik later ging studeren bleef ik doorroken en ook toen ik ging werken bleef ik maar paffen. Een paar jaar geleden begon ik te merken dat het roken echt effect had op mijn lichaam. Ik kreeg het welbekende hoestje, was extreem kortademig en mijn nagels waren heel lelijk geworden.

Ik wilde heel graag stoppen, maar het lukte maar niet. Ik deed meerdere pogingen maar het wilde maar niet baten. Mijn collega’s steunden mij enorm in mijn pogingen. Er kwam dan ook een keer een collega naar mij toe die mij vroeg waarom ik nog niet over was gestapt op elektronisch roken. Ik had op dat moment nog nooit van elektronisch roken gehoord. Mijn collega legde mij uit wat elektronisch roken is. Ik was best enthousiast.

Na werk ging ik thuis dus meteen achter de laptop online meer informatie opzoeken. Ik las dat elektronisch roken veel gezonder was en daarnaast ook nog eens een effectieve stopmethode. Dat was eigenlijk precies wat ik zocht. Ik ging verschillende sites af, maar de site UVAPE zag er toch het meest professioneel en betrouwbaar uit. Daarnaast hadden ze ook een speciale starterskit, dus dat sprak mij wel aan.

Ik bestelde de starterskit. Ik was enorm zenuwachtig. Dat klinkt raar, maar het stoppen met roken was heel belangrijk voor me. Toen de kit een paar dagen later binnen was gekomen, maakte ik deze meteen open en begon ik na de handleiding te lezen deze te roken. In het begin was ik een beetje teleurgesteld, het is immers niet een echte sigaret. Maar na een paar uur al was ik helemaal gewend aan de sigaret.

Ik had de vloeistof met het hoogste gehalte nicotine besteld. Iedere keer als de dampvloeistof op was, bestelde ik een nieuwe met een iets lager gehalte nicotine. Momenteel ben ik nu een paar weken geheel af van het roken. Doordat ik zo langzaam aan ben gestopt heb ik helemaal geen nare afkickverschijnselen, ik ben ook bijvoorbeeld niet aangekomen.

Mijn conclusie is dat iedere roker over zou moeten gaan op elektronisch roken. Iedereen doet altijd alsof stoppen met roken heel lastig is, maar dat valt reuze mee. Voor mij was het de beste keuze van mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *